Printing

Stel je bent net aangekomen op de VUB en je beseft dat je vergeten bent om je slides af te drukken, of je moet een taak voor kansrekening op papier inleveren in plaats van online indienen en dit realiseer je je te laat, dan is onze printdienst jouw redder in nood.

De printdienst kan worden gebruikt in ons lokaal of gewoon rechtstreeks via een van de computerzalen. Afdrukken kan op A4-formaat in kleur en zwart-wit, enkel- en dubbelzijdig via onze prachtige HP Laserjet 4350dtn en HP Color Laserjet 3800dtn.

Om te kunnen printen heb je een printaccount nodig. Om zo'n printaccount aan te maken, kom je even langs bij Infogroep, waar wij je verder zullen helpen. Je plaatst dan een bedrag (naar keuze) op je printaccount, waarna je kunt printen. De printkosten worden vervolgens automatisch van je printaccount afgetrokken.

Prijzen

zwart-witkleur
Enkelzijdig€0.04/p€0.19/p
Dubbelzijdig€0.06/p€0.31/p

Leden krijgen 1 cent korting per pagina.

Dubbelzijdig printen

macOS

Vink double-sided aan en kies de gewenste paginavolgorde en richting. Wanneer je kiest voor de richting Landscape is het belangrijk om short edge binding aan te vinken. Indien je dit niet doet zal je achterkant ondersteboven staan ten opzichte van je voorkant.

Je vindt short edge binding helemaal onderaan in je print-menu, in het keuzemenu voor double-sided. Wanneer je bovenaan double-sided hebt aangevinkt zal deze standaard op long edge binding staan.

Printen vanaf je eigen toestel

Je kan printen van op je laptop of mobiel toestel door met je browser naar https://printing.infogroep.be te gaan. Je meld je aan met je VUB Account, daarna kan je het document kiezen dat je af wil drukken.