Students2Industry

Students2Industry is een jobbeurs als geen ander, 100% gericht op het aantrekken van studenten met een voorliefde voor de technologiesector.

We creëren netwerk- en leermogelijkheden voor zowel studenten als bedrijven. Op onze jaarlijkse jobbeurs nodigen we een vijftien-tal bedrijven uit waar studenten welkom zijn om meer over deze bedrijven te weten te komen; waarmee ze bezig zijn, wie ze zoeken en welke posities ze te bieden hebben.

Studenten kunnen er vrijuit terecht voor een thesis, stage of een eerste echte functie binnen een organisatie. Alle studenten met een specifiek profiel in Computerwetenschappen, Wiskunde en Data Science en in het algemeen iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nodig is om er deel van uit te maken of op zoek is naar mogelijkheden binnen de technologie-wereld zijn welkom. Dit is een unieke bijeenkomst met een selecte groep bedrijven voor vacatures, stages en afstudeermogelijkheden.

We maken het een plicht om variatie te houden in de bedrijven op de beurs om zo een breder doelpubliek te kunnen tevredenstellen: van Cybersecurity en Banking tot Consultancy en Overheidsinstellingen enz.