Sponsormogelijkheden

Voor bedrijven

Infogroep heeft een lange geschiedenis van samenwerking met bedrijven. We streven ernaar om duurzame contacten tussen studenten en het bedrijfsleven aan te bieden. Een samenwerking omvat in de meeste gevallen de volgende zaken:

Publicatie

Een speciale pagina over het bedrijf wordt opgenomen in ons jaarlijks magazine, "De Bug", dat aan het begin van het academiejaar aan alle nieuwe informaticastudenten wordt aangeboden.

Promotie-venster

Een promotievenster dat op vaste tijden op het scherm in de gang van onze computerzalen op de campus wordt getoond. Dit kan worden gebruikt voor algemene publicatie van het bedrijf, evenals promotie voor specifieke evenementen.

Sociale media

Onze sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, IG-Site...) plaatsen promotie voor evenementen georganiseerd door het bedrijf.

Jobbeurs

Een grote/kleine stand op onze jobbeurs Students2Industry, die elk jaar in maart of april wordt georganiseerd.

Sponsorship

Het bedrijf wordt vermeld als officiële sponsor voor elk gesponsord evenement. Voor informatica-gerelateerde evenementen zullen de deelnemers de mogelijkheid krijgen om hun cv's op te sturen, die wij groeperen en naar het bedrijf sturen.

Afhankelijk van het bedrijf waarmee we een samenwerking aangaan, kunnen soms lichtjes andere afspraken vastgelegd worden.